SAŠA MATIĆ - TESLIĆ @Sportska dvorana "Radolinka"

Date: 03/01

Location: Sportska dvorana "Radolinka", Teslić

 Teslić, dugo se nismo družili sa jednim od najboljih pjevača na našoj muzičkoj sceni, i to Sašom Matićem!


Zahvaljujući izvanrednom glasu i emociji koju pruža, njegovi hitovi kao što su: Ko si ti, Ruzmarin, Samo ovu noć, Idemo anđele, Poklonite mi nju za rođendan, Milo moje i mnoge druge, traju godinama i nikog ne ostavljaju ravnodušnim!

Karte su u prodaji putem sistema kupikartu.ba
 
Cijena karata za prvi kontigent u prodaji su:
 
STANDARD ZONA- podrazumijeva mjesto na tribini ili u parteru iza VIP zone. Cijena ove karte je 20KM (cijena se odnosi na prvi kontigent karata u pretprodaji čiji je broj ograničen).
 
VIP ZONA- podrazumijeva mjesto u vip zoni sa visokim barskim stolovima. Maksimalan broj osoba za jednim stolom je 6 osoba. Cijena ove karte je 40KM (cijena se odnosi na prvi kontigent karata u pretprodaji čiji je broj ograničen).
 
 
VIP EXCLUSIVE ZONA- podrazumijeva mjesto u prva tri red od bine sa visokim barskim stolovima. Maksimalan broj osoba za jednim stolom je 6 osoba.Cijena ove karte je 80KM (cijena se odnosi na prvi kontigent karata u pretprodaji čiji je broj ograničen).
 
Sve informacije možete dobiti na broj telefona 065000909.
Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for SAŠA MATIĆ - TESLIĆ on 03.01.2025. 22:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!