ALEKSANDRA PRIJOVIĆ 29/03 :: BANJA LUKA @Dvorana Borik

Date: 29/03

Location: Dvorana Borik, Banja Luka

RASPRODANO!!

PREOSTALI BROJ SLOBODNIH KARATA JE DOSTUPAN NA PRODAJNOM MJESTU KRAJINA TRG BANJA LUKA KAO I U AGENCIJI TRAVEL FOR FUN BANJA LUKA.

---------------------------------------------------

Nakon 3 rasprodane beogradske arene, 5 rasprodanih zagrebačkih arena, 3 rasprodana koncerta u Nišu, rasprodane tri sarajevske Zetre, 5 fenomenalnih koncerata u Osijeku i dvije dvorane Mejdan u Tuzli, Aleksandra Prijović nastavlja sa turnejom u BiH i to u Banjaluci u dvorani Borik! Turneja od"OD ISTOKA DO ZAPADA" je zasigurno izazvala lavinu pozitivnih utisaka, te vas ovim putem pozivamo da zajedno sa nama doživite iskrenu emociju, svjetsku produkciju i scenografiju kakvu nam samo Aleksandra može prirediti!

Cijena karata u pretprodaji:

     FAN PIT ZONA - Ova zona podrazumijeva zonu ispred same bine. Cijena ulaznice je 50KM

     VIP EXCLUSIVE - Prvih pet redova iza fan pit zone sa visokim stolovima i uslugom konobara. Cijena ulaznice je 100KM. Broj osoba za stolom je 4-6. 

     VIP ZONA - Podrazumijeva zonu iza vip exclusive zone sa visokim barskim stolovima za 4-6 osoba za stolom. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja. Cijena ulaznice je 60KM.

TRIBINE – Cijena ulaznice je 30KM.

PARTER - Podrazumijeva zonu izavip zone. Cijena ulaznice je 20KM.

 

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!