GIBONNI @Hotel VUČKO

Date: 26/04

Location: Hotel VUČKO, Jahorina

Dragi naši, predstavljamo vam još jednog izvođača za sezonu 2024. na olimpijskoj ljepotici u hotelu Vučko!

Jedan od najpopularnijih regionalnih pop rock izvođača svih vremena Giboni dolazi 26.4.2024. godine u hotel Vučko na Jahorini da svojim hitovima doprinese realizaciji projekta “ Vidimo se na planini” na najbolji mogući način.

Cijene karata po zonama su:

PLATINUM ZONA

PLATINUM ZONA 300KM - PRVI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno. Dostupno na poziv 033943111 ili 065000909.

PLATINUM ZONA 250KM - DRUGI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno. Dostupno na poziv 033943111 ili 065000909.

PLATINUM ZONA 200KM - TREĆI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine.  Broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti pojedinacne ulaznice s tim da imate u vidu da za stolom ukoliko ne kupujete kompletan broj ulaznica sjedite sa nekim iz drugog društva za stolom.

 

GOLD ZONA 150KM - visoki barski stolovi bez stolica frontalno i bočno od bine iza PLATINUM zone.  Broj mjesta u ovoj zoni je maksimalno 5 osoba za stolom. 

 

SILVER  ZONA 100KM - visoki barski stolovi bez stolica sa maksimalnim brojem osoba za stolom od 6 osoba. 

Mjesto i zone birate online i na taj način vršite kupovinu. U ZONAMA GOLD I SILVER kupovinom ulaznica manje od maksimalnog broja bićete spojeni sa nekim drugim osobama za stolom.

Kako bismo obezbjedili maksimalan ugođaj broj mjesta za stolom u bilo kojoj zoni nije moguće povećavati od maksimalno naznačenog.

Vidimo se na planini!

Vaš Travel 4 fun!

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!