ACO PEJOVIĆ @RUKOMETNI STADION

Date: 28/07

Location: RUKOMETNI STADION, Doboj

Grad Doboj postaje regionalni centar najvećih koncerata u Bosni i Hercegovini.

Najveća regionalna zvijezda današnjice, Aco Pejović, ponovo dolazi u Doboj gdje će na  rukometnom stadionu napraviti pravi ljetni spektakl. Pejović će 28.7.2024. uz vrhunsku scenografiju, svjetsku produkciju i  najbolju organizaciju napraviti pravi spektakl za sve gledaoce.

Karte možete kupiti online putem sistema KupiKartu.ba kao i na svim prodajnim mjestima u mreži KupiKartu.ba. Dodatna prodajna mjesta za ovaj koncert su:

- ispred Konzuma u Doboju

- restoran Ribarska priča u Doboju

-  Agencija Travel 4 Fun u Banjaluci

Cijena karata u pretprodaji po zonama su:

1. VIP EKSKLUZIV ZONA - podrazumijeva prvih pet redova od bine i u širini bine sa direktnim pogledom na scenu. U ovoj zoni broj osoba za barskim stolom je 4-6. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja za sto.

CIJENA: 100KM PO OSOBI

2. VIP ZONA- podrazumijeva zonu iza VIP EKSKLUZIV zone sa visokim barskim stolovima sa 4-6 osoba za stolom. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja za sto.

CIJENA:50KM PO OSOBI

3. STANDARD zona podrazumijeva zonu na tribinama kao i na parteru iza vip zone (na parteru će biti postavljeni barski stolovi).

CIJENA: 30KM PO OSOBI  

Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for ACO PEJOVIĆ on 28.07.2024. 21:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!