DRAGANA MIRKOVIĆ - TESLIĆ @Konoba Kastel

Date: 13/08

Location: Konoba Kastel, Teslić

 

U okviru obilježavanja četrdeset godina uspješne karijere  u kojoj je ostavila neizbrisiv trag u muzici, pružila ogromnu ljubav publici, te pomjerala granice na svim poljima, Dragana Mirković jedinstvena zvezda u region nastavlja svoju turneju 13 avgusta 2024. godine nastupiće u Tesliću na posebno pripremljenom prostoru ispred Konobe Kastel.

Dragana  je tokom decenija bavljenja poslom uspela da snimi na desetine hitova, obori rekorde u prodaji albuma, održi koncerte koji su predstavljali revoluciju u muzičkom, produkcionom i tehničkom smislu, a da pritom nijednog trenutka ne zaboravi ko je, odakle potiče, i da sve vreme predstavlja uzor milionima ljudi, ne samo u muzici već i u svim ostalim segmentima života.

 

Skromna žena raskošnog talenta, Dragana je uspela da u mnogo navrata čak i u godinama podjela ujedini region u pesmi, ljubavi i poštovanju.

I ovoga puta, u toj misiji, Dragana će povezati Balkan svojom turnejom „Do poslednjeg daha" kojom će obeležiti četrdeset godina druženja sa publikom.

 

Jedan od koncerata u okviru ove turneje pod nazivom “Do poslednjeg daha” u Bosni i Hercegovini pripao je i Tesliću 13.8.2024. godine.

 

Poznata kao neko ko se trudi da publici uvek pruži više, Dragana će i ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za nezaborav, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obilježili njenu karijeru.

 

Svoje karte možete kupiti putem sistema kupikartu.ba, u Konobi Kastel u Tesliću.

 

Cijene karata u pretprodaji su:

 

STANDARD ZONA:  30KM- parter iza vip exclusive zone

VIP EXCLUSIVE:  80KM (prvih 5 redova od fan pit zone, barski stolovi, usluge konobara)

VIP ZONA: 60KM (zona iza vip exclusive zone sa barskim stolovima i uslugom konobara)

FAN PIT ZONA: 50KM (zona bez barskih stolova odmah ispred bine)

 

Informacije na broj telefona 065000909.

 

Vaš Travel 4 Fun

 

Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for DRAGANA MIRKOVIĆ - TESLIĆ on 13.08.2024. 21:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!