JOSIPA LISAC @BKC - SARAJEVO

Date: 11/05

Location: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

Koncert Josipe Lisac u BKC-u gotovo rasprodan

POSLJEDNJE ULAZNICE DOSTUPNE SU NA BILETARNICI BKC-a i PLATOU SKENDERIJE

 

U prodaji posljednjih 50 ulaznica za sutrašnji koncert Josipe Lisac

 

U prodaji posljednih 50 ulaznica za sutrašnji koncert Josipe Lisac u Sarajevu

 

Diva glazbene scene Josipa Lisac raduje se ponovnom susretu sa sarajevskom publikom koji će se dogoditi sutra od 21 sat u Bosanskom kulturnom centru, gdje je nastupila i prije dvije godine.

U prodaji je posljednjih 50 ulaznica koje se još mogu kupiti na biletarnici BKC-a i platou Skenderija.

Preporuka fanovima je da požure kupiti svoju kako ne bi ostali uskraćeni za uživanje u ovom intimnom i ekskluzivnom koncertu, budući je Josipa posljednjih godina dosta prorijedila svoje nastupe i ovo je trenutno jedini koncert koji će Josipa održati u BIH u narednom periodu.

Prepoznatljiva po hitovima „Magla“, „ Hir, hir, hir“, „ Gdje Dunav ljubi nebo“, „Boginja“, „Danas sam luda“i brojnim drugim, Josipa Lisac plijeni pozornost gdje god se pojavi i kao glazbena i modna ikona.

A kako je Josipa ranije najavljivala, svi njezini koncerti su uvijek drugačiji, nikad isti i ono što je sigurno da će svi uživati u ovom glazbenom događaju i energiji koju će prenijeti publici.

Sa svojim sjajnim bendom sastavljenim od vrhunskih glazbenika, publiku u BKC-u će podsjetiti na cijeli katalog svojih hitova, s naglaskom na legendarni album prvijenac.


Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!