MILAN PETKOVIĆ @Kino Bosna

Date: 04/05

Location: Kino Bosna, Sarajevo

S ponosom najavljujemo jedinstveni događaj koji će obilježiti početak maja - prvi koncert Milana Petkovića u Sarajevu. 
 
Ovaj talentovani muzičar, čija karijera obuhvata impresivan raspon žanrova, od narodne muzike do modernih pop melodija, dolazi u Kinu Bosna 4. maja kako bi svojim jedinstvenim zvukom očarao sarajevsku publiku.
 
Milan Petković, rođen i odrastao u srcu Vranja, Srbija, od najranijih dana pokazao je izuzetan talenat za muziku. 
 
Kroz godine, Milan je širio svoj muzički izraz, istražujući različite žanrove i tehnike, što mu je omogućilo da stvori jedinstvenu fuziju narodne i moderne muzike. Njegovi koncerti poznati su po emotivnom izvođenju i sposobnosti da publici pruži nezaboravno iskustvo, spajajući narodnu muziku s modernim ritmovima na način koji je rijetko viđen na današnjoj muzičkoj sceni.
 
Ovo je prilika za sarajevsku publiku da doživi majstorstvo Milana Petkovića uživo, u intimnoj atmosferi Kina Bosna, mjesta koje odiše historijom. Ulaznice su ograničene, kako bi se osiguralo jedinstveno iskustvo za svakog posjetioca, stoga ne propustite priliku da postanete dio ovog događaja.
 

Ulaznice kupite na www.kupikartu.ba, budite dio ovog događaja i dopustite da vas Milan Petković svojom muzikom odvede na putovanje koje ćete pamtiti zauvijek. 

 
Regular - 10 KM
 
VIP - 120 KM (stol za 4 osobe + flaša vina) Ulaznica važi za 4 osobe! 
 
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!