NINA BADRIĆ @Hotel VUČKO

Datum: 08/03

Mjesto: Hotel VUČKO, Jahorina

PROLONGIRANO!

OČEKUJEMO NOVI DATUM USKORO!

 

Dragi naši, predstavljamo vam još jednog izvođača za sezonu 2024. na olimpijskoj ljepotici u hotelu Vučko!

 

Proslavite 08. mart uz koncert regionalne pop dive Nine Badrić. Uživajte u mnogobrojnim hitovima i osjetite duh mediterana na planini, a sigurno smo da je baš ona svojim nježnim glasom i vedrom pojavom pravi izbor za Dan žena.

 

Karte u prodaji putem sistema kupikartu.ba! Kontakt telefon 065000909.

 

Cijene karata po zonama su:

 

 

 

PLATINUM ZONA

 

 

 

PLATINUM ZONA 250KM - PRVI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno.

 

 

 

PLATINUM ZONA 200KM - DRUGI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno.

 

 

 

PLATINUM ZONA 120KM - TREĆI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine.  Broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti pojedinacne ulaznice s tim da imate u vidu da za stolom ukoliko ne kupujete kompletan broj ulaznica sjedite sa nekim iz drugog društva za stolom.

 

 

 

 

 

GOLD ZONA 80KM - visoki barski stolovi bez stolica frontalno i bočno od bine iza PLATINUM zone.  Broj mjesta u ovoj zoni je maksimalno 5 osoba za stolom. 

 

 

 

SILVER  ZONA 60KM - visoki barski stolovi bez stolica sa maksimalnim brojem osoba za stolom od 6 osoba. 

 

 

 

Mjesto i zone birate online i na taj način vršite kupovinu. U ZONAMA GOLD I SILVER kupovinom ulaznica manje od maksimalnog broja bićete spojeni sa nekim drugim osobama za stolom.

 

 

 

Kako bismo obezbjedili maksimalan ugođaj broj mjesta za stolom u bilo kojoj zoni nije moguće povećavati od maksimalno naznačenog.

 

 

 

Vidimo se na planini!

 

 

Vaš Travel 4 fun

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!