KONCERT VLATKO STEFANOVSKI I MIROSLAV TADIĆ @BNP ZENICA

Datum: 07/06

Mjesto: BNP ZENICA, Zenica

 

Spektakularni muzički susret: Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić u Zenici

 

Bosansko narodno pozorište u Zenici 7. juna bit će pozornica nevjerojatnog muzičkog susreta - Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić donose spektakularni muzički događaj koji će osvojiti srca publike.

Dvojac Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, istaknuti gitaristi i majstori svog zanata, spojit će svoje virtuoznosti u zapanjujućem muzičkom putovanju. Njihova jedinstvena kombinacija stilova i tehnika stvorit će muzičku magiju koja će očarati sve prisutne.

Obojica muzičara imaju impresivne karijere i prepoznatljive glazbene potpise. Vlatko Stefanovski jedan je od najcjenjenijih gitarista na Balkanu, a njegove izvedbe uvijek su obogaćene strastvenošću i virtuoznošću. Miroslav Tadić, jedan od najuspješnijih muzičara rođenih u našoj zemlji, kao i Stefanovski, često istražuje različite žanrove i tradicije, te je njegova muzika oduvijek nadahnjivala publiku diljem svijeta.

Očekuje nas nezaboravna večer ispunjena nevjerojatnim harmonijama i izvrsnošću koju samo majstori poput Stefanskog i Tadića mogu pružiti.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!