Šta me opet snadje @H.D. herceg Stjepan Kosača

Datum: 08/05

Mjesto: H.D. herceg Stjepan Kosača, Mostar

Omiljena glumica Anđelka stiže u Kosaču sa svojom novom predstavom

 

Omiljena komičarka regije  Anđelka Stević Žugić koju je proslavila uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ 8.5. 2024. stiže pred mostarsku publiku sa svojom novom predstavom „Šta me opet snađe“.

Mostarska publika će u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača biti među prvima u regiji koja će imati priliku pogledati ovu predstavu.

Zbog velikog interesa odmah po najavi predstave, ulaznice su u prodaju stigle već danas.

Mogu se kupiti online preko kupikartu.ba , i na info pultu Mepas Mall-a.

Broj ulaznica je ograničen, stoga je preporuka organizatora da se kupe na vrijeme.

 

”Šta me OPET snađe“ nova je komedija - monodrama glumice Anđelke Stević Žugić o vječno aktualnoj temi razvoda.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević u svojim kasnim 30im, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Brak joj se završio kao loš film, iako je očekivala romantičnu komediju, a život odjednom pretvorio u ring.

Konkurencija je oštra, okolina surova, ali i Joka neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

 

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori “novi život” i “novu sebe”, uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježna astrologinja i psihologinja.

 

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

 

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima.

Ovo je za hrabre duše, spremne da se nasmiju u lice izazovima i kažu: “Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!”

 

Ova vatrena monodrama osvjetljava brojne klišeje o razvodu, iskustva loših sastanaka i traženja partnera, kao i društveni pritisak da se bude „normalan“ nakon što je “sretno do kraja života” propalo.

 

Pripremite se za nezaboravnu noć ispunjenu surovom iskrenošću, humorom i pitanjem koje svi, priznali to ili ne, žele da postave: da li život zaista postoji i nakon što nekada rečeno “da” postane “ne”?

Kroz čitav niz likova koje igra, Anđelka svojim već prepoznatljivim i izuzetnim glumačkim stilom ponovo potvrđuje zašto je omiljena komičarka.

  

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!