O nama

Kupikartu.ba je prvi bosanskohercegovački web-shop za online prodaju ulaznica za dešavanja u Bosni i Hercegovini i regionu.


Kupikartu.ba Vam omogućava da u bilo koje doba dana ili noći, s bilo koje lokacije u svijetu, dođete do ulaznica za dešavanja iz oblasti teatra, filma, muzike, sporta i porodičnih atrakcija. Ulaznica u online kupovini se dostavlja putem emaila (E-Ticket).


Kupikartu.ba je prvi bosanskohercegovački web-shop ove vrste i pokrenut je u oktobru 2008. godine. 

Među našim partnerima su Nogometni Savez BiH, F.K. Sarajevo, Mostar Blues and Rock Festival, Ofsound International, Stage Art, Front Stage, Hayat Production, BeBe, DHT Europe, Music Star, KS BiH, RS BiH, KK Bosna, RK Bosna, EXIT Festival, INMusic Festival, Art Zone, Sarajevo Sevdah Fest i mnogi drugi. Naša je misija razvoj e-trgovine u BiH u cilju doprinosa općem razvoju bh. virtuelnog prostora.


Cilj kupikartu.ba je da postane one-stop shop za kupovinu ulaznica za omiljena dešavanja, čime će korisnici moći na vrijeme planirati svoju zabavu i po pretprodajnim cijenama doći do najboljih pozicija u dvoranama. Ovaj servis Vam omogućava da budete u toku s dešavanjima, da odaberete ona koja želite, naručite ulaznice na vrijeme i uštedite novac koji biste potrošili prevozom do mjesta kupovine i vrijeme koje biste izgubili čekajući u redovima. Dodatnu uštedu na isporuci možete učiniti kupovinom više ulaznica odjednom.


Tim kupikartu.ba razvio je platformu za promet i vrhunsku zaštitu ulaznica, koja kupcu omogućava sigurno plaćanje kreditnom karticom preko Monri Payment Systema.


KONTAKT

Tel. +387 33 943111 | +387 33 944944 |  


eMail. info@kupikartu.ba